VISITA GUIADA

AL MONESTIR DE SANTA MARIA DE RIPOLL

 

 

TARIFES

 

MOLT MILLOR AMB UN GUIA!

El recorregut guiat us acosta, de manera amena i propera, a tot allò que va més enllà del què es veu a simple vista. Ja sigui a través de les visites programades o amb una visita privada concertada anticipadament, l'experiència al Monestir serà molt més completa amb l'acompanyament d'un guia, preparat per adaptar la visita als gustos del grup i disposat a respondre totes les preguntes que li plantegeu.

 

Ja sigueu una escola, jovent, família, turistes o un grup d'adults; ja sigueu experts en art romànic o només encuriosits: amb la companyia d'un guia local podreu capbussar-vos en els onze segles de vida del Monestir i sortir-ne molt més satisfets, entretinguts i informats.

GRUPS AMB RESERVA

CATALÀ o CASTEL

- Fins a 10 persones: 40 euros/grup
- 11 a 30 persones: 60 euros/grup

- Grup escolar: 50 euros/grup

Reserva anticipada

Duració de la visita: 90 minuts màxim

No inclou l'entrada al Monestir de Ripoll

 

ENTRADA AL MONESTIR DE SANTA MARIA DE RIPOLL I AL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DEL MONESTIR

 

 

Al preu del guia (grups amb reserva) cal sumar-hi el preu de l'entrada al Monestir de Santa Maria de Ripoll:

- General: 5,5 euros/persona
- Grups (a partir de 20 persones), jubilats, aturats, joves fins a 18 anys, persones acompanyades per una persona resident a Ripoll, carnet de família nombrosa o monoparental. : 4,7 euros/persona

- Nens de 5 a 12 anys: 2,75 euros/persona. 

- Escoles: 2,5 euros/alumne

Gratuïta: menors de 5 anys, residents a Ripoll, escoles del Ripollès, membres acreditats de l’ICOM, Guies Oficials amb l’acreditació de la Generalitat de Catalunya. 

ANGLÈS o FRANCÈS

Fins a 30 persones: 65 euros/grup

Reserva anticipada

Duració de la visita: 90 minuts màxim

No inclou l'entrada al Monestir de Ripoll

Guiatges del Ripollès us ofereix els millors preus per la visita al Monestir. Reservant directament estalvieu comissions addicionals.

 

La visita guiada inclou la portada romànica, la basílica, el claustre, la necròpolis i el Centre d'Interpretació del Monestir.